Eed's FotoPage

By: Eed Yahya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Aug-2008 11:03 Email | Share | | Bookmark

Kakak dan abg an tetap ceria
Rumah kami atas kedai tu
masih kosong..barang2 tak masuk lagi
Salam buat semua...Dah lama tak update fotopages ni. Kami semua sihat.Cuma sibuk sedikit. Nak pindah rumah....Selalunya orang akan berpindah ke rumah yang lebih besar...Tapi kali ni kami berpindah ke teratak yang lebih kecil.....Cukuplah buat kami tiga beranak ni. Thanks buat kengkawan yang sudi membantu.... La ni dekat ngan stadium Aston Villa...so sapa2 nak tengok bola boleh la mai sini...


Sunday, 8-Jun-2008 11:12 Email | Share | | Bookmark
Mawar oh Mawarku

kakak n abg an sakan berposing
mama....cepat la...banyak bunga ni...
eiihhh abg an senyum la
View all 7 photos...
Hari ni cuaca ok sangat....Sunny day!!!!!! Hajat hati nak gi Botanical Garden...tapi terpaksa tangguh dulu....budget tak mengizinkan lagi.....Dapat gi tengok bunga ros kat padang area rumah ni pun dah kira bagus.....Tu pun banyak ros yang tak kembang lagi...gerammmmmm......maybe 2 minggu lagi sure penuh....tak sabar nak tunggu .....


Tuesday, 3-Jun-2008 23:56 Email | Share | | Bookmark
Miss both of you much

Adik..kuat tak abg an?
Yayah...kakak bertambah comelkan...
Mama..rindunyer kat adik...muahhhh
View all 4 photos...
My Beloved Family


Sunday, 1-Jun-2008 12:19 Email | Share | | Bookmark
Nature centre of Edgbaston, Birmingham

Abang an and Kakak gi nature centre
besarnyer rabbit kat belakang kakak tu
Abang An dah penat ker???
View all 15 photos...
Akhirnya dapat juga kakak dan abang An ke Nature centre. Sebenarnya cuaca yang tak mengizinkan. Hari ni nampak ok....tapi mendung juga. Mama kata baik kita pergi pagi-pagi..petang nanti sure hujan. Nature centre pun dah bertambah meriah dengan tambahan binatang-binatang. Tiket pun ada offer. Seronok juga....tak sia-sia datang....Kakak dan abang an nampak happy..... [i]


Monday, 19-May-2008 02:24 Email | Share | | Bookmark
Santai di hujung minggu

1..2...3...8..8...lagi
amacam comel tak saya?
jejaka cilik mama
View all 4 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net